Startup ideja, ko prototip je, prodaja pa (še) ne…

V sredo, 8.aprila ob 17.00 – 19.00 uri bo Dragan Stjepanović izvedel delavnico Startup ideja, ko prototip je, prodaja pa (še) ne…

PODNASLOV: Če ne boste dovolj hitro prodali, se kaj  kmalu ne boste več “igrali”

OPIS: Vaša investicija časa in in sredstev v produkt ali storitev bo povrnjena samo, če boste uspeli prodati. Tudi investitorjem NE boste zanimivi brez t.i. “sales-track”-a. Koliko časa lahko zdržite “na zrak”?

Delavnica JE brezplačna, NI pa zastonj – od vseh zahtevamo, da svojo udeležbo plačate z enim izpolnjenim in natisnjenim izvodom Lean Busines Model Canvasa, ki se nahaja na tej povezavi. V kolikor si boste še ogledali kratek povzetek Stevea Blanka o ponudbi vrednosti  boste dobili še 1-2 ure brezplačnega svetovanja “by default”. Ostalo z dodatnim delom :-)

 Delavnica bo potekala predvidoma 2 uri, ponavadi pa se zavleče. NADALJEVANJE delavnice bo omogočeno skozi individualne – brezplačne, ne pa “zastonjske” – ure posvetovanj.

KLJUČNE BESEDE: LEAN MODEL CANVAS, customer discovery process, investicije in investitorji, načini in orodja za pomoč pri prodaji.

CILJ: dobiti sogovornika, mentorja, sodelavca v timu in predvsem premakniti “rit” ven iz pisarne, ali sobe, ali garaže, na trg.

 KOMU: vsem, ki imate podjetno idejo, pa ste ali niste zaposleni, ste ali niste študent, ste ali niste dijak… vsem, ki še nikoli niste bili na kakšni startup delavnici… ali pa ste na dveh treh.

 KOMU NI: vsem, ki se vam ne da, vsem, ki vam je brezveze, vsem ki vas je strah, da bi se osramotili – pa tega ne želite premagati.

 GARANCIJA: ne boste ostali ravnodušni; če pa boste, vam namenimo še 5 dodatnih ur delavnice brezplačno.

Dragan Stjepanović – startup mentor in coach na Tovarni podjemov, pomoč pri sales tracku znamenitega Doublerecall startupa, vodja prodaje v tehnoloških podjetjih, pomoč pri prodaji startup podjetja Nomnio…

Organizator: laboratorij – OI ORBITALA

Prijave sprejemamo do torka, 7. aprila, do 14. ure.