Razvijajmo otroške potenciale

V torek, 3. marca ob 18.00 uri bo mag.Saška Klemenčič izvedla delavnico Razvijajmo otroške potenciale

Vsak otrok je edinstvena umetnina življenja in zato ni recepta za vzgojo. Zgodnje otroštvo pa je ključnega pomena za oblikovanje otrokove osebnosti. To je čas, ko se otrok uči zaupanja vase in v življenje, lastne vrednosti, samostojnosti in optimizma. In pri tem imate starši ključno vlogo.

Na delavnici bomo poiskali odgovore na naslednja vprašanja:

  • Kako odkrijemo otrokove potenciale in kako jih razvijamo? Kakšna je vloga staršev pri tem?
  • Kako minimaliziramo razvoj morebitnih otrokovih blokad in omejujočih prepričanj, ki bi ga v življenju ovirala pri uspehu in samozavesti?
  • Kako pomagamo razviti otrokovo pozitivno samopodobo, da bo zaupal vase in imel občutek lastne vrednosti?
  • Od kje prihaja pogum in optimizem ter zaupanje, da je vse mogoče in da zmorem premagati izzive?
  • Zakaj je pomembno, da naučimo otroka najti smisel v življenju in kako to dosežemo?
  • Kako učimo otroka kvalitetne komunikacije in odnosov?
  • Kako se soočamo z izzivi vzgoje?

Imeli boste priložnost, da tudi vi postavite kakšno vprašanje ali podelite svojo konkretno izkušnjo.

Lahko boste slišali tudi izkušnje drugih staršev in spoznali, kako oni rešujejo izzive v vzgoji.

Dobili boste potrditve zase ali pa nove ideje, kako se uspešno soočati z izzivi vzgoje.

Dobili boste nove razlage in poglede na otroka, življenje, vzgojo, ki vam lahko marsikaj pojasnijo in vam prinesejo več notranjega miru in sigurnosti, pa tudi inspiracije.

 Delavnico bo vodila mag. Saška Klemenčič, pedagoginja, trenerka in NLP coach. 9 let je delala v osnovni šoli kot svetovalna delavka, 4 leta je strokovno sodelovala v večji skupini varstva na domu in vodila delavnice za osebni razvoj otrok. Trenutno je zaposlena na Kadrovski asistenci in Profiles International kot trenerka in coach. Že več kot 14 let vodi treninge za podjetja in pedagoške strokovne delavce. Predavala je tudi v šoli za starše. Saška se že vse življenje intenzivno ukvarja z lastnim osebnim razvojem in tudi z razvojem drugih ljudi. Zelo veliki izzivi na vseh področjih življenja so jo vedno znova motivirali, da je iskala odgovore in modrosti o življenju ter z njimi pomagala najprej sebi. Ker ji znanost ni dala vseh odgovorov, je začela raziskovati tudi svojo intuicijo, svet energij in numerologijo. Vso to znanje je združila s svojo sposobnostjo pisanja in coachinga, na podlagi česar ustvarja vedno nove pristope in metode za osebni razvoj in kvalitetno življenje odraslih in otrok. Njena predavanja so polna globokih osebnih izkušenj in modrosti o življenju. Zato vsak udeleženec nekaj pridobi zase. Več o njej in njenem delu si lahko preberete na www.carobne-pravljice.com

Na delavnici vam bo predstavila tudi orodje, s katerim lahko odkrivate otrokove potenciale in dobite navodila za njihov razvoj. Pridobljeno znanje boste lahko takoj uporabili! Orodje je kombinacija znanj iz psihologije, numerologije in kitajske medicine.

Na koncu pa vas bo čakalo še prav posebno darilo!

Organizator: laboratorij-OI ORBITALA

Prijave sprejemamo do ponedeljka, 2.marca, do 18. ure.