Predstavitev metode Avatar

Če bi želel/a ustvariti svoje življenje zavestno, in če se ti zdi, da nekaj v tvojem življenju manjka, ali se ponavlja in bi to želel/a spremeniti. Če bi odločitve in rezultate rad/a  imel/a  v svojih rokah.

Potem je zate Avatar® tečaj zanimiv, saj z njim pridobiš moč in znanje, ki ga potrebuješ.

Brezplačna predstavitev metode bo v sredo, 18. 11. 2015, in sicer

dopoldan, ob 9:30, v prostorih CWMB  na MRA, Pobreška c 20, Maribor – parkiranje možno na

parkirišču Europarka

zvečer, ob 18:00, v restavraciji ARTY, Slovenska ulica 20, Maribor.

Metodo bo predstavila mag. Mia Miše, učiteljica Avatarja (licensed Avatar Master)

Malo predavanj in veeeliko praktičnega dela…in rezultat: postajaš vedno bolj to, kar si želiš. Odločaš se za cilje, ki sledijo »skritim« srčnim željam. Postopoma cilje ustvarjaš in dosegaš. Postopkov se na tečaju naučiš in jih nato po želji uporabljaš kadarkoli.

KAJ JE AVATAR®?

Namenjen je postavljanju in doseganju ciljev na poslovnem, kariernem ali osebnem področju.

Zajema nabor eksperimentalni vaj, ki ti omogočajo ponovno odkriti lastni jaz in uskladijo tvojo zavest s tem, kar bi želel/a doseči. Doživel/a boš svoje lastne uvide in razodetja. Nihče ti ne bo govoril kaj verjeti in kdo si.

KAKO AVATAR® DELUJE?

Avatar® te oboroži z orodji, s katerimi zavestno na novo postaviš svoja prepričanja, ki tvorijo vzorce tvojega življenja.  Prepričanja vplivajo na tvoje misli, pričakovanja in delovanje.  Vplivajo na rezultate tega kar delaš, na to, kako te drugi zaznavajo in na to, kako se do tebe vedejo.

Avatar® ti pomaga raziskovati to, kar je za prizori tvojega življenja in odkriti do sedaj nezaznana, nezavedno ohranjena prepričanja, ki ustvarjajo tvoje življenje

Ker bi želela deliti svojo osebno izkušnjo in ker menim, da je novo znanje vsakemu dobrodošlo, vabim na predstavitveno srečanje. Skupaj bomo približno dve uri. Seznanili se bomo tudi s kakšno vajo.

Prosim za potrditev udeležbe na info@cwmb.si

Vljudno vabljeni.