• IGOR PANJAN
  • alija keranovic
  • dragan stjepanovic

Noč zaj* podjetniških idej – FuckUp Night Maribor

V četrtek, 23.aprila ob 20.00 uri vas vabimo na dogodek FuckUp Night Maribor v prostorih Coworking Maribor.

Brezplačne vstopnice so na voljo na povezavi :

https://www.eventbrite.com/e/fuckup-night-maribor-tickets-16558411655

Predstavitev govornikov na 1. FUN Maribor:

Igor Panjan, CEO: vodja ekipe, organizator, motivator in startupovec, ki razume, da je prodaja proces in ne stvar umetniške inspiracije. Svojo podjetniško pot je pričel 2007 kot zunanji svetovalec v veliki mednarodni logistični korporaciji. V letu 2011 je pričel s projektom iGostinec in iHotelir iz katerih se je rodil projekt Smarthousekeeping (2012), namenjen optimizaciji poslovnih procesov v hotelirstvu. Iz slednjega pa se je rodil projekt spletnega iskalnika poslovnih kontaktov – Datafy.it.

Alija Keranović

Alija je pisec patentnih prijav, prijavnih dokumentacij za izume, blagovne znamke, modele in avtorske pravice, ki je pripravil je več sto patentnih prijav v Sloveniji in tujini. Večina njegove poslovne poti je vezana za Tovarno Avtomobilov Maribor (TAM), na katerega je ostal vezan tudi po propadu državnega podjetja ter bil namestnik direktorja zasebnega podjetja, ki je nastalo na pogorišču nekdanjega industrijskega giganta.

Dragan Stjepanović

Razvijalec poslovanja B2B

Mala in srednje velika podjetja ga najemajo za iskanje in pripravo novih prodajnih možnosti in treningov.

Dejavnosti pretežno vključujejo: segmentacijo, ustvarjanje in hranjenje vodenja, validacijo prodajnih priložnosti, definiranje potrošniških vrednot, pogajanja in sklepanje dogovorov. Prav tako pa izvaja vodenje skupin (notranja in zunanja koordinacije skupin), projektno vodenje, treniranje start-up podjetji in poslovno svetovanje.