Napovedujemo: Delavnici Ura diha in Meditacija

Nadaljujemo s februarskimi dogodki in napovedujemo brezplačni delavnici na temo zdravja, ki ju organizira Hub – Mreža dobrega počutja.

V torek, 10. februarja, ob 10.30 uri bo Maja Kolarević iz Instituta Anahata izvedla delavnico Ura diha.

Se ne znate umiriti? Vam primanjkuje energije in sprostitve? Si dan želite preživeti sproščeno? V vsakdanjem življenju dihanje pogosto zrcali naše stanje uma, med drugim pravilno dihanje veča odpornost proti stresu, spodbuja pogum, vztrajnost in koncentracijo. Na delavnici bomo spoznali zdravilne učinke pravilnega dihanja.

Maja Kolarević je doktorandka medicinske antropologije in ayurvedska terapevtka, ki je svoje izkušnje pridobivala v Sloveniji in Indiji.

Prijave sprejemamo do ponedeljka, 9. februarja, do 15. ure.

V četrtek, 12. februarja, ob 10.00 uri bo Vili Breznik izvedel delavnico na temo Meditacija.

Meditacija je zelo učinkovit način odpravljanja stresa in pridobivanja poglobljenega razumevanja o življenju. Na delavnici se boste seznanili z vsebinami: kaj je meditacija; metode, ki nas pripravijo na meditacijo; meditacija, jasne misli in postavitev ciljev, kaj lahko pričakujemo od vadbe meditacije; vpliv meditacije na zdravje; koraki k učinkoviti meditaciji. Skupaj bomo preizkusili nekaj zelo učinkovitih tehnik za uspešno meditacijo.

Vili Breznik že več kot 20 let raziskuje in prakticira razne metode s področja osebnostnega razvoja – budizem, zen, taoizem, tantro in sodobno psihologijo.

Prijave sprejemamo do srede, 11. februarja, do 15. ure.

Vse prijave sprejemamo na naslov info@coworkingmaribor.si.

Vabljeni!

Ekipa Coworking Maribor