Predstavitev

COWORKING MARIBOR

JE PROSTOR ustvarjalnih in podjetnih. Je prostor sodelovanja in induciranja družbenih sprememb, ne glede na to ali prihajate iz zasebnega, profitnega ali neprofitnega sektorja, ste zaposleni ali opravljate enega izmed svobodnih poklicev.

JE SKUPNOST in ne zgolj fiksne in premične delovne postaje. Skupnost pa sooblikujemo vsi: člani in podporniki. S Coworking Maribor dokazujemo, da je v Mariboru moč najti dovolj entuziazma in zagnanosti, zato oblikujemo skupnost na treh stebrih: na iskanju in predstavljanju prodornih idej, na mreženju ponudnikov storitev ter povezovanju podjetij.

Pokrivamo celo paleto podpornih podjetniških storitev: od zaznavanja in predstavljanja podjetniških idej, njihovega piljenja in preoblikovanja v poslovno idejo do zagona novega podjetja in povezovanja z drugimi podjetniki, da bi tako skupaj, prodorneje oblikovali nove produkte in storitve.

Občasno potrebujete stimulativno delovno okolje, izmenjavo idej, navdih ali zgolj profesionalno druženje? Ste naveličani dela od doma? Pridružite se Coworking Maribor!

Več o Coworking Maribor si lahko preberete v spletnem dnevniku tukaj.

Dobrodošli!