• margteam vsi
  • Andrej solinc

4th Office aplikacija – najboljša poslovna ideja leta 2014

V torek, 19. maja ob  9.00 uri bo Andrej Šolinc  izvedel delavnico 4th Office aplikacija – najboljša poslovna ideja leta 2014  

4th Office je aplikacija, ki ponuja celovito rešitev sodelovanja in komunikacije ekip ali podjetja v oblaku. Najboljša poslovna ideja leta 2014 po izboru Financ je prejela že 4 milijone evrov investicijskega kapitala. Aplikacija poenostavi in pohitri celotno poslovanje, saj lahko v njej komunicirate s svojo ekipo in na istem mestu vodite projekte, naloge in shranjujete dokumente. Z enostavnim vodenjem podjetja v oblaku imajo sodelavci dostop do vseh pomembnih informacij kjerkoli in kadarkoli. Aplikacija je intuitivna kot socialno omrežje, uporabljajo pa jo že podjetja, kot so Outfit7, BTC, Ceed Slovenija, Valicon, Nogometna Zveza Slovenije in številna druga. Preizkusite jo zdaj lahko brezplačno.

Delavnica je namenjena vsem, ki želijo poenostaviti svoje delo, delati od doma ali imeti boljši pregled nad celotnim poslovanjem. 4th Office je odličen primer, kako lahko z uporabo interneta bistveno poenostavimo sodelovanje s svojimi sodelavci, partnerji in strankami. V njo lahko povežete že svoje račune google drive, dropbox, evernote in tako vse svoje delo vodite na enem mestu – v svoji internetni pisarni.

Skozi praktično delavnico se boste naučili uporabljati 4th Office-pisarno prihodnosti. Aplikacijo, ki združuje vse dokumente in komunikacijo na enem mestu.

Andrej Šolinc –  MARG Inženiring d.o.o ( www.4thoffice.si ) – človek, ki svojo energijo posveča agilnemu poslovanju podjetij in napredni uporabi tehnologij. Verjame, da orodje, kot je 4th Office lahko podjetjem pomaga rasti in izboljšati poslovanje, še posebej v težkih razmerah na trgu.

Organizator : laboratorij – OI ORBITALA

Prijave sprejemamo do ponedeljka, 18. maja, do 9 ure.